Wees welkom in ons buurthuis de Wel voor diverse cursussen filosofie!

Dit is dé locatie voor gezelligheid en filosofie op wat grotere schaal: groepen tot 25 in een ruime zaal.

Het aanbod is maatschappelijk betrokken, van tuinfilosofie tot het stevigere onderzoek naar de vrije markt en het goede leven!

Het onderwijs vindt wekelijks plaats en wordt gegeven door Barbara Moerman  (en gastlessen van Cornelis Kramer)

Sale!

Tuin Filo (beginners+)

€ 75,00 € 69,00
Sale!
Sale!

Tuin Filo (beginners+)

€ 75,00 € 69,00

Cursus 3 : lezingencyclus over de filo van de tuin door de eeuwen heen

Barbara bespreekt in een serie van 3 lezingen de filo- en geschiedkundige verbanden van de tuinkunst: van Paradijstuinen in Marrakech tot aan de kunsttuinen in Versailles!

Heb je altijd al van tuinen gehouden, maar mis je de diepgang om er eens op een andere manier naar te kijen? Meld je dan direct aan voor deze lezingen of klik hier voor nog wat extra info over de tijden, data en inhoud van elke lezing.

Er is genoeg ruimte om na afloop door te praten over filosofie en meer, natuurlijk met een vers kopje koffie, thee en lekkers binnen handbereik! Kom en zoek uw filosofische broeders en zusters op!

Sale!

Goede leven en de vrije markt

€ 750,00 € 399,00
Sale!
Sale!

Goede leven en de vrije markt

€ 750,00 € 399,00

Cursus : goede leven en de vrije markt

Gedurende 28 lessen (!) ga je samen met Barbara aan de slag met de vrije markt en goed leven, een cultuur-filosofische analyse van de vraag of deze markt in staat is om het goede leven te bevorderen. En wat is dan precies dat 'goede' leven? 

Kunnen we de natuur en de economie tegelijkertijd verbeteren? Kun je je individuele vrijheid verenigen met gezamenlijke belangen? Hoe zorg jij voor een goed leven binnen de vrije markt, die ons enerzijds veel gebracht heeft, zonder aantasting van het goede leven voor mens, dier en natuur?

Interessante vragen? Kom discussiëren met gelijk- en andersgestemden op een gezellige middag in ons buurthuis. Nu voor maar 7 euro per uur. Een mooie en portemonnee vriendelijke balans tussen de vrije markt en het goede leven!

Meld je hier aan voor de vrijblijvende info over data, inhoud en tijden. 

Bring your own cookies: vers gebakken, of koop wat op de vrije markt!