Hier een tekst over dat ik levensverhalen in kaart breng voor mensen die willen begrijpen hoe ze straks anders kunnen doen dan ze deden.

Zal het toepassen op mezelf, en ik zal de zevende die dit leest en het ook leuk lijkt (NAAST dat het best zwaar gaat zijn, het is in zekere zin ook therapie), gratis* helpen met zijn of haar levensverhaal. Schrijf me dan even een bericht in plaats van aanspreken in de super.

 

*gratis bestaat bijna niet meer, dus in mijn voorwaarden staat dat  ik jouw verhaal (anoniem) online mag zetten. Dan is het gratis althans je betaalt met je privacy. Als je net zo schaamteloos bent als ik, maakt dat niet zo uit haha. Nee, geintje, het is serieuze shit dat ik aanbied. En als je nu al valt over een woordje als shit, ben je echt te kieskeurig. Geen nood: ik laat je alleen zien hoe dat zo kan zijn ontstaan, en daarna kun je het eventueel aanpassen - stap één van het helen is inzicht krijgen. En accepteren als het niet anders is. Ook daar zal ik je bij helpen!!

 

Meestal zijn er 3/4 sessies van 2 uur nodig, inclusief de gesprekken met je relevante naasten (ja, dat is nodig, anders kan ik je niet voldoende in perspectief plaatsen). Mocht je het online zetten hierdoor problematisch vinden: ik kan ook heus alleen de video aan jou geven. No worry.

 

Je krijgt uiteindelijk een analyse die gelijk start aan E05 (zie hieronder), met de mensheid die überhaupt is ontstaan voordat jij er kwam. Na een minuut of vijfentwintig in die aflevering begint mijn voorgeschiedenis en, zo zul je misschien al begrijpen, begint in jouw video een nieuw levensverhaal. Tot aan waar je nu bent. Dat helpt om jezelf beter te begrijpen, en dus waarderen. Laat je voorgeschiedenis jou eens helpen!!